«

»

des 09

Vintage brudekjole

Snarere enn å bruke tid flytte fra en designer til en annen eller surfer på internett, hvorfor ikke betale for de mer unike, enestående og vakre brudekjoler? Med disse kjolene, valgene er mindre konkurransedyktig og mye lettere å velge. Eleganse og glamour knyttet til disse gamle dagers design har gjort dem ganske populær blant mange bruder i dag.

Hva er de?

I gamle dager, en brudekjole som brukes til å gå i arv fra en generasjon til den andre. Disse gamle dagers design er referert til som vintage. Til tross for at gamle, mange mennesker finner disse designene attraktivt og elegant å bære på bryllupsdagen. Men vintage kjoler er litt forskjellig fra de antikke kjoler. Mens antikke kjoler er design som ble brukt før 1900-tallet, ble vintage kjole design mest brukt etter 1900-tallet.

Hvorfor er de et foretrukket alternativ?

I løpet av de siste årene har det vært en økende etterspørsel og forkjærlighet for vintage elementer, inkludert vintage brudekjoler. En av årsakene til økende popularitet er deres fortsatte bruk av kjendiser i offentlige arrangementer samt under røde løperen hendelser. Som sådan, kan det sies at den gamle har fått gjort sitt comeback i moderne brudekjole trender.

vintage-brudekjoleKreditt: www.bridesire.no

Vintage kjoler også presentere en rekke utførelser og stiler for bruder å velge mellom. Etter å ha blitt produsert i en periode med flyter og ebbing motetrender, disse kjolene er sant mesterverk. Dette er en annen grunn til at et økende antall bruder vurderer disse kjoler for deres bryllup. Med vintage kjoler, kan bruder velge mellom attraktive vintage skjede kjolen og den viktorianske kjoler. Uansett hvilken stil du velger, kommer vintage, med hensyn til brudekjoler er blant de kjente trender i dag.

Disse kjolene er spesielt egnet for historiske tema bryllup. I tillegg kan du bare gå vintage hvis du ønsker å legge litt drama til bryllupet ditt. Hvis du arbeider på et begrenset budsjett vielsen, bør du vurdere å holde bryllup i et historisk sted. Dette, kombinert med en vintage brudekjole vil ta gjestene til en glemt tidsalder, dermed gjør bryllupet moro.

I tillegg til å legge historiske appell og estetisk, disse kjolene er en måte som viser fremragende håndverk av vintage epoken. De er også unik og enestående. Derfor takke disse kjolene sikrer at du har en unik design som ingen andre brud har. Disse kjolene er et perfekt valg for bruder på jakt etter flotte håndsydde, luksuriøse tekstiler og fantastisk broderi kjoler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>