«

»

nov 19

Unike brude dusj gaver

Det var en tid da en brude dusj ble holdt for å hjelpe den nye bruden få alle tingene hun trenger for å starte gift livet. Alt du måtte gjøre var å besøke hvite delen, eller velge noe av registret listen, og du var ferdig. Men i disse dager, mange bruder har allerede vært bosatt på egen hånd før deres bryllup.

I stedet for å få en brudens hjem klar for å bli en kone, skifter fokus til å hjelpe bruden selv. Brude dusj har blitt en tid for kvinner å komme sammen og skjemme bort bruden-å-være, samt å forberede henne på ekteskap. Og som etterlater en døråpning for alle typer unike gaver. Her er syv tips og ideer for å sørge for at du gir en minneverdig gave for din neste brude dusj.

bridal-shower-favors-61. I denne moderne tid, er mange engasjert brud og brudgom å betale for sitt eget bryllup og sine egne bryllupsreiser. Hva ville bruden elsker å ha – men ville ikke kjøpe for seg selv i løpet av denne tiden i hennes liv? Lag noen notater og, om nødvendig, komme sammen med venner for å kjøpe noe som bruden vil virkelig nyte. En annen idé er å chip i å kjøpe noe for bryllupsreisen – en romantisk daylong ferie, for eksempel, at paret ikke kan tro at de har råd til på egen hånd.

2. Noen av de mest populære brude gaver er de som vil hjelpe bruden-å-være huske de gode tidene du har delt sammen. Lag en collage eller besøke en foto nettside og lage et album. Eller rett og slett ramme din favoritt bilde av deg selv med bruden og inkluderer en sentimental melding på baksiden.

3. Lag en personlig gave kurv for bruden. Fyll kurven med hennes favoritt velvære behandler, inkludert crèmes og lotion eller hennes favoritt duft, som hun kan bære på sin bryllupsdag. For en virkelig minneverdig gave, inkluderer et gavekort til hennes favoritt spa slik at hun kan nyte litt velvære en dag eller to før den store dagen – spesielt i de hektiske dagene før bryllupet.

4. En annen svært populær brude dusj gave er undertøy. Prøv å koordinere undertøy med temaet for parets bryllupsreise destinasjon.

5. Gi henne en bryllupsdag survival kit. Du kan kjøpe en av disse allerede satt sammen fra ulike nettbutikker, eller du kan lage din egen. Inkludere noe som hun måtte trenge like før den store dagen: hårspray, hårspenner, hennes favoritt bath gel, mints, deodorant, dobbeltsidig tape, og så videre. Plassere alle de viktigste du kan tenke på i et tog sak eller andre fine koffert med en sentimental notat.

6. Gjør noe. Legge til en personlig touch (og holde kostnadene ned) ved å gjøre noe bare for bruden-å-være. Hvis du er hendig med en nål og tråd, se om det er noe bruden ønsker du å gjøre: et brudeslør, for eksempel. Eller kanskje du kunne hjelpe med blomster eller centerpieces. Tilbud om å lage noen favoriserer eller dekorasjoner, eller, hvis du er en scrapbooker eller en fotograf, ta noen bilder av dagene og ukene før bryllupet og lage et minnesmerke album.

7. Tenk tilbake til din egen brude dusj – eller noen dusj i nyere minne. Hva brude dusj gaver trakk flest ooh og aah fra de andre gjestene? Betalende oppmerksomhet til ting som dette (og merke dem på den tiden) vil gjøre deg til en flott gave giver, i brude dusj, bursdager og alle andre anledninger, så vel.

Nøkkelen når du prøver å finne ut en perfekt brude dusj gave er å holde fokus på bruden og ditt personlige forhold. Alt som feirer bruden, eller ditt forhold til henne, samt de elementene som bidrar til hennes bryllup dag eller bryllupsreise, vil være perfekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>