«

jun 02

Tips for seg en svart ballkjole

Mens sorte kjolen er veldig elegant utseende, de er ikke den mest populære i en skoleball. Grunnen til dette er fordi mange ikke vet hvordan du skal bruke dem. Hvis du planlegger på seg en svart ballkjole, her er tips som du bør vurdere:

Flatere kroppen din

Akkurat som når du kjøper et antrekk av noen annen farge, bør du gå for en svart kjole som lett passer og smigrer kroppen din. Du bør også gå for et antrekk som har en formell klage. Dette krever at du kan unngå uformelle stoffer som strikker.

Hvis du kommer til skoleball med partneren din, bør du sørge for at du matche. For eksempel, hvis din partner vil være iført smoking med haler eller et hvitt slips, bør du ha en formell aftenkjole.

Accessorize

For å legge til en fargeklatt til kjolen er det ideelt at du utstyre din antrekk. En av måtene å gjøre dette på er å dekke selv med et skuldertrekk eller sjal. Du bør også ha de rette øredobber. Noen av de beste Øredobbene er de laget av strass, sort onyx, eller perler som er satt i gull.

svartkjole

Det er bra at du også utstyre håret. Den beste måten å gå om det er seg håret opp eller delvis opp med en ekstra som matcher dine smykker.

Når det gjelder sko, bør du bruke farget svart sateng sko med en hæl som er lav nok til at du kan danse komfortabelt.

En annen måte å accessorizing din kjole er ved å ha en dyp rød rose håndleddet corsage. Du kan også bruke en svart bånd eller en som legger litt av farge.

Siden hver jente trenger en liten bag, bør du sørge for at posen matcher kjolen din. Den gode siden er at du ikke trenger å gå for en som er av samme farge som antrekket ditt. For eksempel kan du gå for en rød eller rødbrun bag. I posen bør du bære leppestift, ansikt pulver, og Bobby pins.

Konklusjon

Dette er tips som du bør vurdere når iført en svart ballkjole. For å sikre at antrekket beholder sitt gode utseende gjennom hele natten, bør du sørge for at den ikke kommer i kontakt med dyrehår eller støv.

Du bør også huske å bruke en serviett når du tar middagen. For kjolen til å vare i lang tid er det viktig at du kjøper ballkjoler fra en pålitelig butikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>