«

»

apr 19

Hvordan velge den beste undertøy

Om en mann gjør det for hans spesiell dame eller kvinne er shopping for seg selv, velger undertøy kan være en vanskelig oppgave. Kvinner har ulike kroppstyper og mens noen ønsker å fremheve enkelte eiendeler, mange fokus på hva som er bedre venstre skjult. Med denne typen klær, er det mer om holdningen fremkalt enn kroppen type kvinnen. Følg disse tipsene for å gjøre et valg som flaunts best og får frem det sexy side.

Hvis brystene er knutepunkter, se etter BH og truse sett eller bamser som har underwires om støtte. Store-breasted kvinner bør velge demi-kutt BH og de med små midjen rope opt for korsetter som kan tilpasses til timeglass form. Et korsett er den perfekte måten å gi løft og briljere cleavage. Fair skinned kvinner ser flott ut i svart korsett mens de med brune eller mørke hudtoner ser attraktive i hvitt.

wacoal_lingerie

Gutt shorts er en av de siste motetrender og selv om de ikke kan være tradisjonell undertøy, de er gode for å fremheve baken. En bh eller korsett sammen med gutt shorts lage den perfekte kombinasjon for kvinner med fine derrieres. Legg et par høyhælte sko å forlenge og tone rumpe og ben og fullføre utseende ved å jevne på noen babyolje.

Kvinner med lange ben kan fremheve sine gams av seg high-cut slips og strømpebånd belter. Slips er også perfekt for damer som er bekymret for å eksponere for mye hud og de som prøver å skjule magen. Et korsett er en annen måte å trimme inches fra midjen uten å avsløre for mye. Når du går beskjeden, bruker stiletthæler og dristig sminke for å skru opp sex appeal.

Ladies shopping for seg selv bør vurdere hva menn foretrekker. Enkle farger, ukomplisert stiler, og en god passform toppe listene sine. Menn ønsker ikke å bli distrahert fra kurvene i kroppen, og de foretrekker undertøy som ikke er vanskelig å fjerne. De hater å se kvinner som er ubehagelig og stadig trekke på sin BH eller undertøy.

Undertøy bør være en glede å handle for, ikke noe å grue kjøpe. Undertøy som gjør kvinner føler seg trygg og sexy vil alltid være vinnere. Velg en stil som er attraktive, komfortable, og fremhever det positive mens skjule det negative. Kvinner ser best når de er glade i sin egen hud og hva dekker den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>