«

»

mar 03

Det rette stedet for diamont øredobber i garderoben din

Diamant studs er den enkleste formen for diamantsmykker tilgjengelig på elektroniske smykker portaler. De er ikke alltid den billigste, men den eneste varianten som er observert mellom diamont stud øredobber er diamanten og innstillingen. Noen mennesker kan se dette alternativet som en enkel en ment for design-utfordret. Men, det er en hemmelighet som andre synes å ha snublet over. Diamont stud øredobber har en iboende «klasse» som gjør dem ser fascinerende med mye klær i garderoben din. La oss se hvordan:

Diamond-Earrings

Formell:

Du kan bære dem med kontor offisielle bilder som du slitasje til kontoret hver dag, og de vil legge til at spesielt preg av klasse med enkelhet. Har du et spesielt møte, konferanse eller en presentasjon på kontoret? Disse diamant øredobber er verken splashy eller distraherende. Du kan bruke dem og være trygg på at antrekket vil ha den tilsiktede effekt. Noen dingler ser altfor tilfeldig mens det er strålende diamant hoops som virker for mye, hvis andre er å holde seg til konservative utseende. Men, vil studs aldri gå galt.

Uformell:

Når du kjøper diamant øredobber online, de fleste jenter trenger å tenke: «Hvilken kjole vil de samsvarer med? Enhver kvinne trenger å vite kjolen til å mikse og matche diamant øredobber med. Ellers kan det bli en kostbar feil. Men, når du kjøper dem, de vil se bra med hver kjole. Enten du er iført svart Tee med blå jeans eller en lilla kjole, vil de ser kjempebra. De diamont stud øredobber er dette bare smykke som vil fungere 100% hver gang. De ser flott hver gang. Når du kjøper diamantsmykker online, studs er det perfekte valget for personlig slitasje og gaver også.

Du må innrømme, det er ikke det beste valget med en cocktail kjole for merkevaren lanseringen eller en sari for bryllupet. Men du kan gjøre den jobben for de fleste av de andre anledninger feilfritt. Kabalen som skinner i sentrum av denne smykker vil ha mer glans og drivkraft utseende enn 10 dingler kombinert.

Det er den subtile understatement. Det er ikke i sentrum av oppmerksomheten. Det er den subtile del av den helhetlige utseendet. Det er beleven. Det er imponerende og glamorøse. Det er dyrt og verdt uten skriker for høyt. Så, er det rettmessige plass av disse diamont studs rett ved sentrum av dine vanlige offisielle bilder og casuals som de vil være det perfekte valget for de fleste anledninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>