«

»

jan 11

Britney Spears solbriller – hva hun har på seg

Når du ser Britney Spears, ser du henne iført solbriller. Faktisk, oddsen er ganske bra at når du ser henne på TV eller i et magasin, uavhengig av om de fange henne i løpet av dagen eller sent på kvelden, er det hun er, iført solbriller. Og hun har ikke på seg de fem dollar merket du får på bensinstasjonen. Sjansen er ganske bra hun fikk på en designer par solbriller, og de ser alltid bra ut på henne. Så uansett hva hun har på seg neste, kan du forvente Britney Spears solbriller for å se akkurat riktig for henne.

britney-spears-24Catching Britney Spears iført et flott par solbriller er ikke vanskelig. Til enhver tid kan du få øye på henne iført Dolce og Gabanna, Fox, Badgley Mischka, Tom Ford solbriller, eller Roberto Cavalli solbriller. De har en annen holdning, og de legger et spesielt preg til hennes personlighet. Hun har sett på seg flyveren stil Cercione RC 299S fra Robert Cavalli, et nydelig par som dekket øynene uten overveldende ansiktet hennes. Lucille fra Badgley Mischka er en stilig stykke kunst, en du bare ikke bære med en fillete tee-skjorte og dratt skjørt, men Britney Spears solbriller valg ser ut til å finne en måte å gjøre det.

Dolce og Gabanna er en annen designer av Britney Spears solbriller favoritter og 6017 er en modell som er perfekt for henne. Britney ser ut til å like de store solbriller, de som skjuler ansiktet hennes mens fremhever hennes store og lyse smil. Den 6017 er stor, men ikke for glorete og ikke overmanne henne. Designeren logo D & G er stor nok til å fortelle deg hva hun har på seg, men ikke så mye at du synes hun er en walking tavla. Den perfekte blandingen gjør underverker for både D & G og for Britney som de begge gjøre hverandre se spektakulære.

Men ett sett med solbriller Britney Spears har blitt fanget med er et annet par fra Roberto Cavalli solbriller, de Taigete 369S. De er store nok til å dekke ansiktet hennes mens samtidig fremheve hennes utrolige smil og 369S gjør nettopp dette og mer. I tillegg til å ha et stilig utseende, trim skinne av rammene lyse opp Britney ansikt. Utformingen gjør det nesten se ut som hun har på seg smykker, ikke solbriller, og viser hva slags millioner dollar se Britney har prøvd å komme tilbake i det siste. Hvis du ønsker å sjekke ut flere av Britney Spears solbriller stiler, så komme inn og sjekke ut Solbriller Avenue.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>