Bestiller et bryllupsbånd til mottaksselskapet ditt

Planlegger du å ha litt liveunderholdning på mottaksselskapet ditt? Da bør du begynne å lete etter et bryllupsbånd så tidlig nå og legge til litt spenning på feiringen. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, foreslår jeg at du fortsetter å lese dette innlegget, da vi skal snakke mer om å bestille et bånd til mottaksselskapet ditt.

Følg disse grunnleggende tipsene, og du vil kunne bestille riktig band for festen din:

1. Å ha et bra band er ikke nok. Det er sikkert mange flotte bryllupsbånd i dag, og du kan ikke synes å bestemme hvilken du skal velge. Ja de kan være gode i sine egne rettigheter, men du må også vurdere om deres musikk passer for anledningen. Det er best å lage en shortlist av band du vil plukke og gjennomføre en repetisjon, slik at du kanskje kan bestemme hvilken som passer best for anledningen.

2. Planlegg din økonomi – Å få et bang er ikke så billig som du kanskje tror fordi bortsett fra deres TF (talentavgifter) må du kanskje bruke på diverse diverse utgifter som reisebyrå, bestillingsgebyrer og overnatting. Så det er best å tildele et stort budsjett før du fortsetter å ansette et bånd.

3. Bestem hvilken type bryllup band du vil spille på festen din – Et typisk bryllupsbånd består av 4 til 5 medlemmer. Kvartetten kan spille de vanlige instrumentene, og de imøtekommer mer på standard melodier og kan til og med gjøre rock og alternativ musikk. Kvintetten spiller flere popsanger på grunn av tillegg av det femte medlemmet som er pålagt å spille på tastaturet.

4. Kjenn gjennomsnittsalderen til gjestene som kommer til bryllupet – Dette er en svært viktig del i å få et bryllupsbånd fordi disse menneskene blir publikum på festen din. Pass på at bandet du velger vil kunne spille av sanger som kan bli verdsatt av alle, og ikke la noen være på plass. Gamle gjester liker vanligvis å høre langsomme melodier og myke kjærlighetssanger, mens den yngre generasjonen av gjester vil velge å høre på noen dansbare melodier og høy rockemusikk. Bandet bør kunne endre spillestilen på et øyeblikk slik at de kan gjøre alle glade.

5. Bestem om møtestedet til mottaket ditt vil kunne akseptere bandet du har valgt – Noen bryllupssteder er lisensiert for å godta band med 4 medlemmer, mens andre kan gå til 5 og til og med 6. På den annen side kan enkelte steder være har strengere retningslinjer når det gjelder støy. Så sørg for å få ordninger med stedskoordinatoren din og informer dem om hva slags band du har valgt, og hvis de har lov til å leke i lokalene på bryllupsdagen.

Følg disse enkle retningslinjene ved å velge et bryllupsbånd, og du vil kunne få et blast på mottaksselskapet ditt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *